ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 07.00-17.00

Dealer of the year 2018

Denna vecka blev vi utnämnda till Dealer of the year 2018 av Vimek för flest sålda maskiner i Sverige. Stig Jakobsson åkte till Vimek och tog emot priset tisdagen den 26/2-2019, Stig själv är mycket driven i försäljningen av Vimeks produkter. Med bra personal runt om denna produkt inom begagnatförsäljning, reservdelar, … Läs mer »

SOMMARTIDER

Ändrade Öppettider   Sommar och semestrar är här! Då jobbar vi med begränsad styrka under juli och augusti Våra öppettider är då 7:00 – 16:00 (juli och augusti månad ut) Vi önskar Er en Trevlig Sommar! Läs mer »

SNART DAGS FÖR SOMMARDÄCK

Ute vräker snön ner, så sommardäck är kanske inte det första man tänker på. Dock kommer barmarkssäsongen fortare än man kan ana, och Lars och Einar är redo! Kolla över ert behov av sommardäck redan nu, så slipper ni vänta när det är fullbelagt i däckverkstaden.   Välkommen att kontakta oss med era … Läs mer »

Ny anställd

Vi är mycket glada att kunna presentera en ny medarbetare hos oss – Zandra Rönnberg. Zandra kommer att jobba som butikssäljare. Med hennes hjälp förstärker vi våra två viktiga egenskaper: serviskänsla och kundbemötande. Vi hoppas att du kommer trivas bra hos oss! Läs mer »

God Jul! ☃️☃️☃️☃️

Vi på Stigs Maskin önskar Er tid till att njuta av julen! Lussekatter, pepparkakor, skratt och julklappar! God Jul!  ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️   Läs mer »

Vimek affär

I dag levererar vi en Vimek grupp, skotare och skördare till Arsvali AS. Vi från Stigs Maskin vill tacka för affären! Läs mer »

Ny anställd till oss

Vi hälsar Jurgita Galveliene välkommen in i vårt team. Jurgita kommer arbeta inom administration och marknadsföring. Vi är väldigt glada över denna förstärkning och hoppas att kunderna och marknaden ger oss och Jurgita fortsatt förtroende. Läs mer »