ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 07.00-17.00

God Jul! ☃️☃️☃️☃️

Vi på Stigs Maskin önskar Er tid till att njuta av julen! Lussekatter, pepparkakor, skratt och julklappar! God Jul!  ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️   Läs mer »

Vimek affär

I dag levererar vi en Vimek grupp, skotare och skördare till Arsvali AS. Vi från Stigs Maskin vill tacka för affären! Läs mer »

Ny anställd till oss

Vi hälsar Jurgita Galveliene välkommen in i vårt team. Jurgita kommer arbeta inom administration och marknadsföring. Vi är väldigt glada över denna förstärkning och hoppas att kunderna och marknaden ger oss och Jurgita fortsatt förtroende. Läs mer »

Utökat lager på Balmecprodukter

Nu har vi utökat vårt lager på Balmecprodukter. Hos oss hittar du matarhjul kvistknivar mäthjul till flera olika aggregat. Välkommen att kontakta oss om mer info! Läs mer »

Ny servicelämnare för Ponsse AB

Ny servicelämnare för Ponsse AB i Östersund - Stigs Maskin AB Ponsse AB har nöjet att presentera en ny servicelämnare. Från och med 1 januari 2017 ansvarar Stigs Maskin AB för Ponsses auktoriserade service i Östersund med omnejd. Stigs Maskin i Lit är ett privatägt företag med rötterna i Jämtland, mitt i skogslandet … Läs mer »

VINTERDÄCK!

Nu är det hög tid att se över behovet av vinterdäck och boka tid för omläggning. Under rubriken "Däck" hittar ni priser på de vanligaste däckdimensionerna. Ni är också välkomna att kontakta oss för prisfrågor, rådgivning och tidsbokning. VÄLKOMNA! Läs mer »

Makita höstkampanj

Klicka på pdf-filen för att se Makitas fina erbjudanden, hösten 2016. Produkterna köper du naturligtvis hos Stigs Maskin. Makita höstkampanj 2016 Läs mer »