ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 07.00-17.00

SOMMARTIDER

Ändrade Öppettider   Sommar och semestrar är här! Då jobbar vi med begränsad styrka under juli och augusti Våra öppettider är då 7:00 – 16:00 (juli och augusti månad ut) Vi önskar Er en Trevlig Sommar! Läs mer »

SNART DAGS FÖR SOMMARDÄCK

Ute vräker snön ner, så sommardäck är kanske inte det första man tänker på. Dock kommer barmarkssäsongen fortare än man kan ana, och Lars och Einar är redo! Kolla över ert behov av sommardäck redan nu, så slipper ni vänta när det är fullbelagt i däckverkstaden.   Välkommen att kontakta oss med era … Läs mer »

Ny anställd

Vi är mycket glada att kunna presentera en ny medarbetare hos oss – Zandra Rönnberg. Zandra kommer att jobba som butikssäljare. Med hennes hjälp förstärker vi våra två viktiga egenskaper: serviskänsla och kundbemötande. Vi hoppas att du kommer trivas bra hos oss! Läs mer »

God Jul! ☃️☃️☃️☃️

Vi på Stigs Maskin önskar Er tid till att njuta av julen! Lussekatter, pepparkakor, skratt och julklappar! God Jul!  ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️   Läs mer »

Vimek affär

I dag levererar vi en Vimek grupp, skotare och skördare till Arsvali AS. Vi från Stigs Maskin vill tacka för affären! Läs mer »

Ny anställd till oss

Vi hälsar Jurgita Galveliene välkommen in i vårt team. Jurgita kommer arbeta inom administration och marknadsföring. Vi är väldigt glada över denna förstärkning och hoppas att kunderna och marknaden ger oss och Jurgita fortsatt förtroende. Läs mer »

Utökat lager på Balmecprodukter

Nu har vi utökat vårt lager på Balmecprodukter. Hos oss hittar du matarhjul kvistknivar mäthjul till flera olika aggregat. Välkommen att kontakta oss om mer info! Läs mer »

Ny servicelämnare för Ponsse AB

Ny servicelämnare för Ponsse AB i Östersund - Stigs Maskin AB Ponsse AB har nöjet att presentera en ny servicelämnare. Från och med 1 januari 2017 ansvarar Stigs Maskin AB för Ponsses auktoriserade service i Östersund med omnejd. Stigs Maskin i Lit är ett privatägt företag med rötterna i Jämtland, mitt i skogslandet … Läs mer »