ÖPPETTIDER: Måndag-fredag 07.00-17.00

Ny anställd till oss

Vi hälsar Jurgita Galveliene välkommen in i vårt team. Jurgita kommer arbeta inom administration och marknadsföring. Vi är väldigt glada över denna förstärkning och hoppas att kunderna och marknaden ger oss och Jurgita fortsatt förtroende. Läs mer »

Stigs Maskin söker butikssäljare

Vi söker en utåtriktad och framåt butikssäljare som kommer att ha ansvar för inköp, direktförsäljning till kund och även telefonförsäljning. Produktområden som vi jobbar inom är: Oljor Kem Hydraulikkomponenter Verktyg Filter Maskindelar De större kundgrupper vi jobbar emot är: Skogsentreprenörer, Industri och Jordbruk. Det vi söker dig som är en glad person som … Läs mer »

Utökat lager på Balmecprodukter

Nu har vi utökat vårt lager på Balmecprodukter. Hos oss hittar du matarhjul kvistknivar mäthjul till flera olika aggregat. Välkommen att kontakta oss om mer info! Läs mer »

Ny servicelämnare för Ponsse AB

Ny servicelämnare för Ponsse AB i Östersund - Stigs Maskin AB Ponsse AB har nöjet att presentera en ny servicelämnare. Från och med 1 januari 2017 ansvarar Stigs Maskin AB för Ponsses auktoriserade service i Östersund med omnejd. Stigs Maskin i Lit är ett privatägt företag med rötterna i Jämtland, mitt i skogslandet … Läs mer »

VINTERDÄCK!

Nu är det hög tid att se över behovet av vinterdäck och boka tid för omläggning. Under rubriken "Däck" hittar ni priser på de vanligaste däckdimensionerna. Ni är också välkomna att kontakta oss för prisfrågor, rådgivning och tidsbokning. VÄLKOMNA! Läs mer »

Makita höstkampanj

Klicka på pdf-filen för att se Makitas fina erbjudanden, hösten 2016. Produkterna köper du naturligtvis hos Stigs Maskin. Makita höstkampanj 2016 Läs mer »

Sommaröppet

Vi har som vanligt öppet hela sommaren, vardagar mellan kl 7-17. Dock med delvis reducerad personalstyrka, så vi hoppas på er förståelse om väntetiden i telefon, butik o s v blir något längre.   TREVLIG SOMMAR! Läs mer »